شنبه 1 دی سال 1403 Sat, 21 Dec 2024 19:48:40 GMT
کد خبر : 78406       تاریخ : 1402/01/22 07:52:52
دین فقط برای آبادکردن آخرت نیست
آیت الله حسینی بوشهری در مراسم شب قدر نوزدهم ماه مبارک‌ رمضان:

دین فقط برای آبادکردن آخرت نیست

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: هر فردی در هر جایگاهی در نظام اسلامی باید بهترین خدمات را به اسلام و نظام عرضه بدارد تا باور مردم نسبت به دین بیشتر شود و این امر تکلیف همگان است.


به گزارش مبشرین، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، در مراسم احیاء شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با تبیین رابطه دین و زندگی انسان تصریح کرد: "مفهوم دین"، "جایگاه دین در زندگی انسان" و "وظایف متدینین نسبت به دین" سه محور اصلی در راه شناخت صحیح رابطه دین و زندگی انسان است.

وی ادامه داد: دین به مجموعه قوانین، وظایف، باورها، بایدها و نبایدها و آدابی گفته می شود که اگر کسی برخوردار از این ها بود می تواند سعادت ابدی را برای خود فراهم آورد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به دین اسلام به عنوان بهترین و کامل ترین دین الهی خاطرنشان ساخت: قرآن کریم دین اسلام را کامل ترین دین معرفی نموده است و ما مسلمانان به تمامی ادیان الهی اعتقاد داریم؛ اما دین به مرور سیر تکاملی داشته و در این سیر، دین اسلام به کوشش حضرت رسول اکرم(ص) به ما رسیده و این دین آخرین مکتب الهی و حق است.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه دین در زندگی بشر گفت: انسان باید در مقابل نعمت ها احساس تکلیف کند و زندگی، هنگامی معنا دارد که تحت پوشش دین باشد و در حقیقت این معنای زندگی واقعی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: دین اسلام درصدد آن نیست که فقط آخرت انسان را آباد نماید، بلکه توصیه اسلام استفاده از امکانات دنیوی در راستای تحقق سعادتمندی انسان است و هر فردی در مقابل خداوند، اولیاء الهی، خانواده و جامعه خود دارای تکالیف و مسئولیت است.

آیت الله حسینی بوشهری گفت: دین در تمام مراتب زندگی انسان باید جاری و ساری شود تا انسان با هوا و هوس زندگی نکند و رنگ و بوی الهی به خود بگیرد.

وی ادامه داد: در دین اسلام به ما سفارش گردیده تا فقط به دنبال دین شناسی نرویم بلکه علم و عمل را توأمان داشته باشیم که در این راستا احادیث معصومین علیهم السلام در کتب روایی، سیره عملی صحیح انسان در مسیر رستگاری را در تمامی شئون تبیین کرده است.

امام جمعه موقت قم با اشاره به وظایف متدیّنین نسبت به دین اظهار داشت: فهم عمیق از دین و دوری از سطحی نگری از وظایف دین داران است که از این رو جوانان ما باید بنیه اعتقادی خود را تقویت و مراقب القای شبهات دشمنان اسلام باشند.

وی افزود: حضرت عبدالعظیم(ع) با آن جایگاه علمی خدمت امام هادی(ع) عرضه دین و اعتقادات داشتند تا از خطا در فکر و اعتقاد مصون بمانند لذا این امامزاده واجب التعظیم(ع) و روش عرض دین به بزرگان دین می تواند بهترین الگو برای همگان به ویژه نسل جوان باشد.

آیت الله حسینی بوشهری، تسلیم بودن در مقابل دین بعد از شناخت عمیق آن را از وظایف متدیّنین توصیف کرده و تصریح نمود: اصل و ریشه دین، تسلیم بودن و عمل به فرامین الهی است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان خاطر نشان ساخت: هر فردی در هر جایگاهی در نظام اسلامی باید بهترین خدمات را به اسلام و نظام عرضه بدارد تا باور مردم نسبت به دین بیشتر شود و این امر تکلیف همگان است.

 


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=78406

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402