گام اول حُسنا، شبکهسازی خادمیاران و احیای سنت وساطت در ازدواج
فاطمه دژبرد افزود: حسنا شبکهای از مردم است که در امر ترویج ازدواج و تشکیل و تحکیم خانواده به کمک مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی خواهند آمد.
به گفته دژبرد، در گام اول اجرای این طرح ملی، شبکهسازی، مهارتافزایی، دانشافزایی و فعالسازی خادمیاران ازدواج دنبال شد تا با بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی، سنت حسنه وساطت در ازدواج احیا شود.
دژبرد به اهمیت این موضوع در نگاه و توصیههای رهبر معظم انقلاب و همچنین ضرورت آن به دلیل تغییرات سبک زندگی و کمرنگ شدن مشارکت و واسطهگری در شکل گیری ازدواج اشاره و تصریح کرد: با اجرای طرح حسنا تلاش شده با سازماندهی منظم و ایجاد شبکههای ارتباطی و سرمایهگذاری، هدف توانمندسازی خادمیاران ازدواج را دنبال کنیم تا بتوانند در افزایش آمار ازدواج و کاهش میزان طلاق اثرگذار باشند.
گام دوم، تامین جهیزیه
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی ادامه داد: در گام دوم این طرح ملی، که در دهه کرامت امسال اجرایی شده، شبکه مردمی حسنا کمک خواهند کرد تا پویش «هدیه امام» برای تامین جهیزیه نوعروسان احسانجو شکل بگیرد و این بار مهربانی و رأفت امام رئوف، به تسهیل ازدواج و تشکیل خانواده رضوی کمک کند.
امکان مشارکت عموم مردم
دژبرد تصریح کرد: در این مرحله به همت مردم و به نام مبارک حضرت رضا علیه السلام اقلام جهیزیه برای اهدا به نو مزدوجین محروم و نیازمند تامین خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت مشارکت گروه های مختلفی مردمی برای تامین این هدایا گفت: از تمامی گروههای خانوادگی از جمله محافل روضههای خانگی در نقاط مختلف کشور دعوت میکنیم به نام امام رضا(ع) به این پویش بپیوندند و هر جمعی حداقل یک قلم جهیزیه به ارزش ۵ تا ۸ میلیون را متقبل شود تا به یک همدلی و همراهی ملی، تا بتوانیم جهیزیههای کامل مورد نیاز هر روز به ارزش ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان را تامین و به این عزیزان اهدا کنیم.